9/30/11

pause la kejap!=)

Bismillah=)
Lame x update blog kan. Sumenye dah busy skrg..dgn kelas yg hari2 ada. dengan lab yang dari selasa sampai jumaat ada. fuh! nak angkut telekung and lab coat  dlm beg yang kecik memang berat la kan. And nak angkut payung yang aku susah nk tgglkan tiap kali g kelas tu lagi. Dengan nota yang bertimbun2 tak siap lagi. Mujur semalam lab biochem cancel, kalau tak x cukup tangan nk buat keje. Sempatlah basuh baju yg dah satu baldi. Malam ni pulak ade perjumpaan untuk kid hari ahad ni. Esok, mayb ade kelas ganti anatomy. Next week, kuiz memanjang. Semua orang ade hal masing2 sekarang..yaa me to. Semua org pon getting busy sekarang..and as a conclusion, i dun need a pause button, but i need a play button and maybe a next button too..and  i hate a previous button for sure.=)

1 comment:

  1. awk2, sy x pham la...bley explain x kt sy??

    ReplyDelete